Buurthuis Beersdal

non-profit organisatie
Buurthuizen
Bijeenkomsten
Ontmoeten
Ontmoetingsplaats

Buurthuis Beersdal is een ontmoetingsplaats voor jong en oud in de Heerlense wijk Beersdal. Een wijk met karakteristieke oude mijnwerkershuizen, waarin het prettig wonen is.

Buurthuis Beersdal biedt een gevarieerd aanbod van activiteiten aan, aansluitend op uw wensen en voor alle leeftijdsgroepen. Zo organiseert het buurthuis carnavalsfeesten, Dameszitting, Burendag, Wienertreffen, Hollandse Avonden en andere themafeesten, kienen op vrijdagavond, toneelvoorstellingen en sinterklaasmiddag, en is er elke maandag een Open Inloop, waar buurtbewoners tussen 12 en 14 uur van harte welkom zijn. Ook vinden in het buurthuis rijbewijskeuringen plaats, worden er bewonersvergaderingen van nabijgelegen VVE’s gehouden en bijscholingscursussen BHV. Doordeweeks worden er ’s avonds diverse soorten dance work-outs gegeven, door Siobhan en DanceNiss.

Wie een ruimte zoekt voor zijn toneel-, salsa- of dartclub, of wie knutsel- of spelletjesmiddagen voor de jeugd of klaverjas- of bridgemiddagen voor de ouderen wil organiseren, in het buurthuis kan het allemaal. Ook sporten en bewegen (op muziek) is mogelijk. Onze zalen zijn te huur voor buurtgerichte activiteiten op sociaal, cultureel, educatief en sportief vlak. Alle initiatieven zijn welkom. Ook zijn de zalen te huur voor vergaderingen, feesten en partijen. Er is een grote parkeerplaats voor de deur waar het gratis parkeren is.

Overdag zijn er nog diverse dagdelen beschikbaar voor de verhuur; in de avonden is er plek op de dinsdag- en woensdagavond. De vrijdagen en het weekend blijven altijd vrij boekbaar.

Informeer naar de mogelijkheden en beschikbaarheid via info@buurthuisbeersdal.nl. of bij onze penningmeester, Marion Blomen-Hoff: 06-53679994.

 

Voor reserveringen: info@buurthuisbeersdal.nl

Website: www.buurthuisbeersdal.nl

Wie

Kinderen
Jongeren
Volwassenen
Senioren
Rolstoelvriendelijk

Meer informatie

Contact

Heb je een vraag?
Stuur ons een bericht via het onderstaande contactformulier:

Marion Blomen
5