Sport en Beweeg Groep

Beweging
Bijeenkomsten
Meedoen
Sociaal

Wil je starten met bewegen, maar weet je nog niet waar je interesse ligt of ervaar je een drempel? Zoek je naar een manier om nieuwe sociale contacten aan te gaan? Dan is deze groep misschien iets voor jou.

Tien weken lang wordt er op laagdrempelige wijze samen bewogen/gesport met andere 20 tot 40 jarigen. Wij gaan samen aan de slag met het volgende:

  • Beweging t.b.v. een gezonde levensstijl
  • Sociale contacten opbouwen
  • Ontdekken welke vormen van beweging bij je passen
  • Met een voldaan gevoel terug naar huis na een inspannende en gezellige workout

Dit alles op maat en onder begeleiding van een sportdocent i.c.m. een ambulant begeleider van Heerlen Stand-By! Bij de intake wordt besproken aan welke doelen je wil werken en of er beperkingen of klachten zijn waar rekening mee gehouden moet worden. Als na 10 weken uit de gezamenlijke evaluatie blijkt dat je doelen behaald hebt wordt bekeken welke uitstroommogelijkheden er zijn. Soms is er meer tijd nodig en wordt er in overleg voor gekozen om de periode te verlengen.

Wanneer: Wekelijks op de donderdag van 17:00 tot 18:30uur.

Waar: Scouting Bekkerveld (Benzenraderweg 190)

Deze groepsbegeleiding is bedoeld voor (potentiële) cliënten van Heerlen Stand-By. 

Neem contact op met het Sociaal Buurtteam. We gaan graag met jou in gesprek om te bekijken of deze groepsondersteuning iets voor jou is. 

Aanmelden kunt u doen door een melding te maken op nummer: 045-5604004. Er wordt dan contact opgenomen met u door het buurtteam voor meer informatie.

Wie

Jongeren
Volwassenen

Gebieden

Contact

Neem contact op met Heerlen:

Heerlen Stand-by!
Contactpersoon
2