Heerlerheide
Gevraagd
Helpen

Creatievelingen gezocht

Hallo buurtbewoners,

Vorig jaar ben ik gestart met het initiatief plantenbieb/asiel Heerlen Noord. Dit is de plaats voor het ruilen van gewortelde stekjes & kamerplanten of als de zorg voor de plant niet goed wil lukken.

Er is al gebleken dat de plantenbieb/asiel een groot succes is en waar al veel mensen gebruik van maken. Het levert mooie momenten op doordat mensen met dezelfde passie in contact komen met elkaar. Door de gesprekken met mensen die de plantenbieb bezoeken, komen er steeds meer ideeën om uit te breiden.

Dit wil ik doen door creatieve middagen te organiseren. Hierbij kun je denken aan bijvoorbeeld bloemschikken, bloempotten verven, droogstukken maken of andere creatieve ideeën. De insteek is om op een leuke manier mensen met elkaar in contact te brengen die dezelfde interesses hebben. Dit tegen een kleine bijdrage zodat het voor iedereen betaalbaar is.

Lijkt het jou leuk om een creatieve middag bij mij te organiseren, neem dan gerust contact met mij op.

Lieve groetjes,

Vivian Bruinooge

Heerlerheide
Gevraagd
Helpen

Vrijwilliger Heerlerheide Online

Lijkt het jou leuk om mee te werken aan het online buurtpunt in jouw buurt?

 

Online denk je…. Hee daar heb ik wel wat mee…. je hebt als hobby foto’s maken, je schrijft graag teksten of weet net teksten te bedenken waarmee je inwoners kunt enthousiasmeren om de site eens te bezoeken. Dan ben jij de vrijwilliger die wij zoeken!

Ga voor meer informatie naar https://vrijwilligerswerkparkstad.nl/vacaturebank/ en vul bij de zoekterm “COMMUNICATIE BUURTPLATFORM” in.

 

Heb je interesse neem dan contact op met Nienke Jacobs

njacobs@alcander.nl

0638757534

Heerlen-Centrum
Gevraagd
Helpen

Vrijwilliger Heerlen Centrum Online!

Lijkt het jou leuk om mee te werken aan het online buurtpunt in jouw buurt?

Online denk je…. Hee daar heb ik wel wat mee…. je hebt als hobby foto’s maken, je schrijft graag teksten of weet net teksten te bedenken waarmee je inwoners kunt enthousiasmeren om de site eens te bezoeken. Dan ben jij de vrijwilliger die wij zoeken!

Ga voor meer informatie naar https://vrijwilligerswerkparkstad.nl/vacaturebank/ en vul bij de zoekterm “COMMUNICATIE BUURTPLATFORM” in. …

Heb je interesse neem dan contact op met Thomas Delnoij e-mail: t.delnoij@zgtraide.nl

Heerlen-Zuid
Gevraagd
Meedoen

Leden communicatiegroep WijkConnect

Hallo!

Ben jij graag met communicatie bezig? Wil je daarnaast graag mensen met elkaar verbinden? Op Heerlen-Zuid niveau, maar ook over heel gemeente Heerlen? Dan zijn wij als WijkConnect Heerlen op zoek naar jou! We willen graag over heel Heerlen een communicatiegroep samenstellen. Je bedenkt, geeft vorm aan en rolt een campagne en dito strategie uit, om Heerlen bekend te maken met dit platform.

Samen met enthousiaste (mede)bewoners en professionals vanuit Heerlen Stand-by ga je aan de slag. Zo leer je wellicht de gemeente, maar elkaar ook beter kennen!

Wil je meedoen? Laat het ons weten!

Stuur een mail naar j.jennen@heerlenstandby.nl of bel naar 06-48422493.

Tot snel!

Heerlen-Zuid
Gevraagd
Meedoen

Adviesraad Heerlen zoekt versterking.

Belangstelling voor maatschappelijk vrijwilligerswerk met vele contacten? Dan is de Adviesraad MO Heerlen iets voor u.

De Adviesraad MO Heerlen (voluit: Adviesraad Maatschappelijke Ondersteuning) bestaat uit inwoners van Heerlen. Zij zijn onafhankelijk en adviseren de Gemeente over het sociaal beleid.

Belangrijke onderdelen van dat beleid zijn de Jeugdwet, de Participatiewet (over arbeidsdeelname van mensen met een lichamelijke of psychische beperking) en de Wet op de Maatschappelijke Ondersteuning (de WMO). Het gaat om een veelheid aan onderwerpen zoals armoede, laaggeletterdheid, onderwijs, jeugdzorg, Betere Buren, hulp bij het huishouden, enzovoort.

De Adviesraad bestaat uit ongeveer 25 enthousiaste vrijwilligers. Ze zitten in verschillende clusteren of in werkgroepen die zich bezighouden met de genoemde onderwerpen.

De Adviesraad MO Heerlen kan hulp goed gebruiken. Wilt u die versterking zijn, stuur dan een mailtje naar info@adviesraadmo.nl Wij nemen dan contact met u op.

Bellen kan natuurlijk ook 06 – 22 93 45 78.

Heerlen-Centrum
Aangeboden
Meedoen

Edu-Coaching: hulp bij online onderwijs

Ben je of ken je iemand die in deze Corona tijd moeite heeft met school of studie? Als onderwijscoach bied ik coaching aan voor scholieren en studenten die extra ondersteuning kunnen gebruiken bij online onderwijs.

Wat bied ik aan als edu-coach? 1-op-1 online coaching sessies; time management; Productiviteit & leertips; Motivatie boosts; Samen doelen stellen én behalen; Intensieve studiebegeleiding; Talentontwikkeling

Wie ben ik? Ik ben pas cum laude afgestudeerd aan de Universiteit van Cambridge met een Master in Onderwijskunde. Daarvóór rondde ik 3 Bachelor studies tegelijk af in 3 jaar tijd. Ik kan je helpen productief en gemotiveerd te blijven, school goed te plannen en het beste uit jezelf te halen!

Bij vragen en/of interesse kan je me e-mailen naar simone.eringfeld@gmail.com. Ik verzorg gratis intake gesprekken. Hartelijk dank!

Zoom